tel. North west (partner KLM)020 6499123)
tel. Lufthansa020 5829456
tel. United020 5040555
voorverzamelpunten passagiers gratis vlucht naar Seattle
10:30 Nieuwedijk 134, Amsterdam.
12:00 meetingpoint boven roltrappen, Schiphol.

mededeling betreffende uw bagage: vergeet geen ENGELSTALIGE spandoeken mee te nemen. Zorg ook voor voldoende warme kleding, in verband met het gure weer in Seattle.

VANWAAR DEZE GRATIS VLIEGREIS NAAR SEATTLE?

Op 30 november vindt in Seattle een belangrijke top plaats van de Wereldhandelsorganisatie (WTO). Als het aan de rijke landen zoals Nederland ligt worden de bevoegdheden van de WTO enorm uitgebreid. De WTO legt de hele wereld een oneerlijk "vrij"handelssysteem op, zodat de rijke landen en hun multinationals nog rijker kunnen worden. De WTO vindt economische belangen zwaarder wegen dan milieubelangen, volksgezondheid of arbeidsomstandigheden. De WTO is een van de belangrijkste pilaren van het internationale kapitalisme.

30 November is door de organisatie People's Global Action uitgeroepen tot internationale aktiedag tegen de WTO. Tienduizenden mensen gaan in Seattle protesteren tegen de WTO. Wij ook. De hele WTO top wordt betaald door grote bedrijven zoals Microsoft, AT & T, Boeing en General Motors, maar ook luchtvaartmaatschappijen als Continental en North West geven geld aan de WTO. Het ligt voor de hand dat deze maatschappijen ook ons vervoer gaan regelen. Hoewel wij om voor de hand liggende redenen nooit per vliegtuig reizen, zijn wij bereid om deze ENE keer met het vliegtuig naar Amerika te gaan. Wij eisen dus één of meerdere gratis vliegtuigen om naar Seattle te gaan.